Wie ben ik

Hallo mijn naam is Mario Augustinus (1965), als verantwoordelijke, oplossingsgerichte en veelzijdige technicus werk ik graag aan afwisselende opdrachten. Ik ben praktisch ingesteld, werk nauwkeurig, ordelijk en heb aandacht voor details. Na jaren in de techniek gewerkt te hebben, installatietechniek, constructiebankwerker/ lasser en brandweerman heb ik mij de laatste jaren als zelfstandig ondernemer gespecialiseerd in de airco techniek. Door diverse opleidingen te volgen heb ik mijn F-Gassen Cat1 certificaat behaald, om verantwoord en deskundig mijn werk te kunnen uitvoeren.

 

Airco Techniek Maastricht (ATM)

Ik hecht veel belang aan de situatie bij u ter plaatse op te nemen. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf en daarnaast is dit natuurlijk een uitstekende gelegenheid om uw vragen en wensen aan mij voor te leggen. Tijdens mijn bezoek neem ik diverse alternatieven en (on)mogelijkheden met u door. Vervolgens inventariseer ik de gegevens die nodig zijn voor onze koellastberekening waarmee we de benodigde koelcapaciteit kunnen bepalen. Ik selecteer per project het model dat het beste in uw situatie en, niet te vergeten, uw budget past. 

De installatie van het systeem kan meestal per ruimte in een dag plaatsvinden. Door de geringe dikte van het leidingwerk zijn in de meeste gevallen slechts minimale bouwkundige aanpassingen noodzakelijk. Mocht het toch nodig zijn wat grotere aanpassingen op bouwkundig- of elektrotechnisch gebied uit te voeren dan wordt dit van tevoren door mij aangegeven en met u besproken. De uitvoering hiervan kan ik, wanneer u dat wenst, wel coördineren zodat u te maken heeft met slechts één aanspreekpunt. Wel zo praktisch! Na installatie kunt u het systeem direct gebruiken. 

Waarom Airco Techniek Maastricht (ATM)?

  • Persoonlijk contact en advies  -  1 contactpersoon
  • Vrijblijvende offerte
  • Gerenommeerde A-merken en producten
  • Geen merkverplichting
  • Eigen verkoop en montage
  • Airco Techniek Maastricht installeert de producten zelf!

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak